به گزارش کردپرس، متن این یادداشت به شرح زیر است:
آگاهی بخشی به جامعه به صورت شفاف و به موقع از وظایف و رسالت خطیر خبرنگاران و رسانهها بشمار میآید و تلاش میشود جز واقعیتها چیز دیگری به مردم اطلاعرسانی نشود. رسانهها رکن چهارم دموکراسی هستند و به چشم بینا و گوش شنوای جامعه شهرت دارند لذا هر آنچه را که میبینند و میشنوند برای بررسی و پیگیری به مسئولان انتقال میدهند.
فعالیت گسترده خبرنگاران در اوایل سال ۹۲ در دیواندره آغاز شد بعد از این مهم فرمانداری شهرستان دیواندره بعد از مدتها برای انعکاس جلسات و تصمیمات اقدام به دعوت از تمامی خبرنگاران گرفت خبرنگاران منهای جلسات شورای تامین معمولاً به تمام جلسات دعوت میشدند.
این روند در سال های اخیر با فراز و نشیبهای فراوانی همراه بود علارغم اینکه دولت تدبیر و امید در سطح کلان عملکرد قابل قبولی در صدورمجوز نشریات داشت و تعداد انواع نشریات به مانند کشور در کردستان نیز افزایش یافت اما با وجود برخی مدیریتهای منسوخ تعامل با خبرنگاران در دیواندره کم شده است.
از زمان تصدی آقای توان بر کرسی فرمانداری شهرستان دیواندره دعوت از خبرنگاران برای شرکت در جلسات یا به صورت گزینشی یا اصلاً انجام نمیگیرد.
خبرنگاران نامحرم نیستند و هدف آنان تنها بازتاب دستاوردها و تصمیمات جلسات به مردم است لذا میطلبد در جلساتی که علنی و به منظور اتخاذ تصمیماتی برای رفع مشکلات مردم برگزار میشود، از همه خبرنگاران دعوت شود.
بعضا تعدادی از مدیران از این موضوع که چرا اقدامات دولت در شهرستان منعکس نمی شود گله مند هستند که باید عرض شود تا زمانی که شما نسبت به خبرنگاران بی اعتماد باشید و آنها را به جلسات علنی دعوت نکنید خبرنگار اطلاعاتی در حوزه فعالیت ها برای انعکاس نخواهد داشت.
اگر نقد و انتقادی به مسئولی میشود در راستای اصلاح امور بوده و هدف دیگری در آن دخیل نیست، لذا نباید با عینک بدبینی به خبرنگاران و رسانهها نگاه کرد.
خبرنگاران دیواندره به عینه ثابت کردهاند که جز دفاع از نظام و مصالح کشور، ایفای نقش پل ارتباطی بین مسئولان و مردم، تلاش برای اعتمادسازی بیشتر مردم به نظام اسلامی و همچنین مقابله با اقدامات ضدایرانی رسانههای بیگانه، چیز دیگری را دنبال نخواهند کرد.
حال این سوال پیش میآید چرا خبرنگاران در جلسات دیواندره گزینشی دعوت میشوند