افزایش قیمت نان بربری در دیواندره بسیار بیشتر از قیمت مصوب و سکوت مسئولان

در چند روز گذشته نان بربری بیشترین افزایش قیمت را در سطح شهر دیواندره داشته است و تاکنون مسئولان در این ارتباط اظهار نظری نداشته اند.

به گزارش کردپرس، علی رغم اینکه تمام هزینه های تولید نان افزایش یافته بود اما قیمت نان سال ها بود در جا می زد و خبری از افزایش آن نبود تا اینکه در ابتدای نیمه دوم سال جاری تصمیم بر افزایش قیمت ها گرفته شد .

در نشست کار گروه  اصلاح نظام یارانه گندم، آرد و نان استان با افزایش قیمت هر قرص نان لواش ۲۰۰ تومان، سنگک ۷۰۰ تومان و بربری ۶۵۰ تومان با شرط افزایش کیفیت موافقت شد و در تاریخ ۲۵ مهر ماه به نانوایی های سطح استان کردستان ابلاغ شد.

اما در شهر دیواندره مدت ها بود که قیمت هر عدد بربری ساده بدون کنجد با قیمت ۷۰۰ تومان به فروش می رسید و بعد از این ابلاغ قیمت ها نجومی تغییر کرد و قیمت به هر بربری به یک هزار تومان رسید و این نوع از نان افزایشی با شیب تند را داشت و مسئولان مربوطه هیچ اظهار نظری در باره این افزایش قیمت را نداشته اند.

برخی از منابع می گویند قیمت مصوب بربری در کارگروه مورد نظر مربوط به بربری یارانه ای روستایی است و ربطی به نانوایی های بربری پز سطح شهر ندارد.  هرچند در خبری که در این ارتباط در پایگاه اطلاع رسانی صنعت، معدن و تجارت کردستان درج شده به این نکته اشاره ای نشده است اما قیمت جدید نانوایی های آزاد هم مصوب نشده است تا تغییر قیمتی را شاهد باشیم.

معمولا اگر در حوزه نان و آرد و گندم افزایش قیمتی در کشور یا منطفه مصوب شود سریعا از طریق رسانه ها به اطلاع مردم خواهد رسید و در نانوایی ها متن مصوبه نصب خواهد شد .

حال فرض را بر این بگیریم که کلیه نان بربری پز های شهر دیواندره آزاد پخت می کنند و یارانه ای در این ارتباط دریافت نمی کنند و افزایش قیمت در مصوبه اخیر را ملاک افزایش قیمت قرار داده اند که بایک حساب سر انگشتی خواهیم فهمید این قشر زحمت کش از بی توجهی مسئولان سوء استفاده کرده و خیلی بیش تر از ۲۲ درصد قیمت نان بربری را افزایش داده اند.

نکته مهمی که در مصوبه به آن اشاره شده افزایش کیفیت نان بخاطر افزایش قیمت ها است که متاسفانه کیفیت انواع نان در این شهر از لحاظ ظاهری تغییری نداشته است اگر تغییری وجود دارد و ما از آن بی اطلاع هستیم لطفا کارشناسان دستگاه های مربوطه تخصصی اعلام کنند که انواع نان در این شهر چه تغییر کیفیتی داشته است.

همچون ویژگی های یک نان خوب

یک نان خوب ظاهری مناسب داشته، کاملا پخته و برشته بوده و سطح آن سوخته نیست.

یک نان خوب دارای طعم و مزه خوشایند و بوی مطبوع ناشی از خمیر تخمیر شده است و طعم و مزه‌ی فلزی ناشی از مصرف جوش شیرین را ندارد.

یک نان خوب باید بافتی مناسب، نرم و یکنواخت ناشی ازخمیر عمل‌آوری شده با خمیرمایه داشته و قابلیت برش پذیری آن مطلوب باشد.

حال این سوال پیش می آید عملکرد دستگاه های نظارتی در دیواندره چگونه است؟ چرا در مورد دست آوردهای نظارتی آماری منتشر نمی شود مثلا اینکه نظارت آنها به چه اندازه باعث افزایش کیفیت و کنترل قیمت ها شده است؟ متاسفانه یا عملکردی وجود ندارد یا تنها به تشکیل پرونده و ارجاع به تعزیرات حکومتی و استفاده از ابزار جریمه اکتفا می کنند

هیوا محمدپور

شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

صفحه اینستاگرام بارانی نیوز
  • نظرات کاربران

    پاسخی بگذارید

    تبلیغات خرید بک لینک با کیفیت فقط 30 هزار تومان
    عدالت خبر
    خانه به دوش
    کشاورزی
    ** وبسایت حقوقی عدالت
    ** مشاوره تحصیلی آنلاین ** مشاوره درسی ** خرید هارد سرور اچ پی HP ** خرید آنلاین کتاب های Cambridge IELTS ** اجاره خودرو ** Chiropractor ** خرید هارد سرور اچپی HP ** خرید سرور استوک اچپی ** اجاره خودرو ** 오피스타 ** خرید سرور اچپی ** 오피스타 ** سند اجاره ای برای زندانی ** Bahiscasino ** ساک دستی متقال ** ปั้มไลค์ ** سرور HP
    *******