- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : خبر
- تاریخ انتشار : 26 مرداد 1394, 21:48:33
اهدا خون با شعار حفاظت از منابع آب در دیواندره
به گزارش بارانی نیوز صبح روز دوشنبه ۲۶ مردادماه سال جاری تعدادی از کارکنان دولت و شورای حفاظت از منابع آب شهرستان دیواندره در اداره هلال احمر گرد هم آمدند تا با اهدای خون اهمیت خون در رگ و آب در رودخانه را گوشزد کنند.
این مراسم که در راستای مصوبات شورای حفاظت از منابع آب با ریاست فرماندار محترم و حامی واقعی بخش آب در شهرستان به صورت نمادین و با دوشعار جریان آب و رودخانه در بطن طبیعت همانند خون است در رگ آدمی ؛ و زندگی را در آرامش و حرکت آب رودخانه بیابیم، بستر و حریمش را پاس بداریم و ساخت و ساز در حریم آن را ممنوع بداریم برگزار شد.
هدف از این حرکت این هستش که ضمن ترویج فرهنگ اهدا خون در معرفی جایگاه آب و رودخانه نیز قدم برداشته شود. تا انشاالله این منابع واقعا کمیاب و حیاتی از بی مهری دور بماند.
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد