- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : فرهنگ و هنر
- تاریخ انتشار : 15 مهر 1394, 20:52:00
برگزاری خوشمزهترین جشنواره محلی در روستای کوله+تصاویر
اولین جشنواره طبخ غذاهای بومی و محلی در روستای کوله بخش سارال دیواندره با همکاری امور بانوان فرمانداری، میراث فرهنگی و گردشگری و بخشداریهای شهرستان دیواندره برگزار شد.
به گزارش بارانی خبر، در این جشنواره غذاهای محلی که توسط بانوان روستاهای دیواندره پخت شده بود در غرفه های مختلف به نمایش گذاشته شد و بازدیدکنندگان مقداری از غذاهای مورد علاقه را میل کردند.
این جشنواره با هدف احیا و معرفی غذاهای محلی و قدیمی مردمان کرد در روستای کوله بخش سارال برگزار شد. شرکت کنندگان با درست کردن غذاهای متنوع و پیش غذایی که ویژه دیواندره است سابقه و خاطره چندین صد ساله تهیه و مصرف غذاهای بومی در تاریخ فرهنگ کردها و به ویژه این دیار که بیشترشان به فراموشی سپرده شده است را زنده کرده و در معرض دید مردم و مسئولان قرار دادند.همچنین تعدادی از زنان روستای صنایع دستی را به نمایش گذاشتند.
اجرای ساز و دهول ، پخت نان های محلی و برپایی غرفه های صنایع دستی در این جشنواره جالب توجه بود که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.
انتهای پیام*/۹۲۰۰۱
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد
اخبار مرتبط
- کودکان حال خوش زندگی را تجربه کنند/ برنامههای شاد و فرهنگی هفته ملی کودک در کردستان
- اعزام دانشآموز دیواندرهای به مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۲۵ ترکیه
- آموزش و پرورش کردستان آماده استقبال از ۳۲۰ هزار دانشآموز در مهرماه
- شورای آموزشوپرورش کردستان؛ از دستاوردهای پروژه مهر تا چالشهای عدالت آموزشی
- مرز باشماق مریوان؛ دروازه وحدت و عشق حسینی در آستانه اربعین