- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : خبر, فرهنگ و هنر
- تاریخ انتشار : 29 شهریور 1392, 22:57:40
سرپرست ارکستر فیلارمونیک کردستان:
بارانی نیوز- مسئولان برنامه ای برای حمایت از فعالیت های فرهنگی در کردستان ندارند/مدیران فقط وعده می دهند.
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی احمدی شامگاه پنج شنبه در جریان دیدار اعضای ارکستر فیلارمونیک کردستان با سالار مرادی نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران که در محل سینمای بهمن سنندج برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه میزان حمایت های مدیران و مسئولان کردستانی از فعالیت ها و برنامه های فرهنگی بسیار کم است و حتی می شود گفت که آنها در این زمینه هیچ گونه برنامه مشخصی ندارند.
وی ادامه داد: در حالی که در سایر استانهای کشور حمایت های خوبی از فعالیت های فرهنگی و هنری صورت می گیرد که این مهم به رغم وعده های متعدد در استان کردستان بسیار کم است که انتظار می رود با حمایت ها و پیگیری های نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شاهد رفع این معضل در استان باشیم.
سرپرست و رهبر ارکستر فیلارمونیک کردستان بیان کرد: در طول چند سال فعالیت های ارکستر فیلارمونیک کردستان وعده های متعددی از سوی مسئولان استان از استاندار گرفته تا سایر مدیران به هنرمندان عضو این ارکست صورت گرفته است که تا این لحظه هیچکدام از وعده ها عملی نشده و این روند باعث دلسردی اعضای ارکست شده و انتظار می رود که برای رفع این مهم چاره اندیشی شود.
وی با اشاره به اینکه ارکستر فیلارمونیک کردستان جزو سه گروه بزرگ و برتر کشور در بخش موسیقی به شمار می رود، یادآور شد: ما هیچ بودجه ای نداریم و از سوی هیچ اداره، نهاد و سازمانی هم مورد حمایت قرار نمی گیریم و به همین دلیل برای اجرا و برگزاری برنامه های کاری خود دچار مشکل می شویم.
احمدی ضمن تقدیر ویژه از رئیس حوزه هنری استان کردستان گفت: در حالی که حوزه هنری کردستان خود با محدودیت های اعتباری زیادی مواجه است ولی تنها سازمان و نهاد فرهنگی است که در طول دو سال اخیر ما را مورد حمایت قرار داده و در تمامی برنامه ها به ما کمک کرده و ما انتظار داریم که سایر سازمان ها و ادارات متولی حوزه های فرهنگی نیز در این بخش ما را کمک کنند.
وی با بیان اینکه مشکلات تنها مربوط به حمایت های مالی و کمبود اعتبار نیست، اظهار داشت: ما از سال ۸۴ در استان و حتی تهران هم به دنبال اخذ یک شماره ثبت هستیم که بعد از گذشت هشت سال تا این لحظه هیچ گونه جوابی نگرفته ایم.
وی در پایان ضمن تقدیر از حضور نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته و با حمایت های حوزه هنری قرار است که در نیمه دوم مهر ماه دو کنسرت در شهرهای کامیاران و سقز برگزار کنیم که این کار برای اولین بار در شهرستان های کردستانذ برگزار می شود ولی متاسفانه به دلیل کمبود امکانات با مشکلات متعددی مواجه هستیم.
در این دیدار تصاویری از اجراهای قبلی ارکستر فیلارمونیک کردستان پخش شد و سپس امین مرادی رئیس حوزه هنری استان کردستان نیز در سخنانی به بیان بخشی از برنامه های اجرا شده توسط حوزه هنری استان پرداخت.
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد
اخبار مرتبط
- کودکان حال خوش زندگی را تجربه کنند/ برنامههای شاد و فرهنگی هفته ملی کودک در کردستان
- اعزام دانشآموز دیواندرهای به مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۲۵ ترکیه
- آموزش و پرورش کردستان آماده استقبال از ۳۲۰ هزار دانشآموز در مهرماه
- شورای آموزشوپرورش کردستان؛ از دستاوردهای پروژه مهر تا چالشهای عدالت آموزشی
- مرز باشماق مریوان؛ دروازه وحدت و عشق حسینی در آستانه اربعین