- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : اخبار شهرستان های کردستان
- تاریخ انتشار : 11 مرداد 1394, 11:09:54
عامل آتش سوزی ۱۵۰ هکتار از جنگل های مریوان دستگیر شد
فرماندار مریوان گفت: با پیگیری های به عمل آمده عامل اصلی آتش سوزی ۱۵۰ هکتار از جنگل های اطراف روستاهای بخش مرکزی مریوان شناسایی و دستگیر شد.
محمد فلاحی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: فرد دستگیر شده در حال حاضر با صدور حکم جلب توسط مراجع قضایی بازداشت شده است.
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه در این آتش سوزی بیش از ۱۵۰ هکتار از منابع و مراتع طبیعی و جنگل های اطراف روستا های بخش مرکزی مریوان از جمله سیف علیا و چاوک، از بین رفته است.
وی انگیزه این فرد برای آتش زدن جنگل را تخریب منابع طبیعی و تبدیل منابع ملی و مراتع طبیعی به زمین های کشاورزی و تملک آن در اختیار خود دانست.
فرماندار مریوان ادامه داد: با تعامل و هماهنگی مراجع قضایی به شدت با افراد سودجو و منفعت طلبی که اقدام به تخریب و تصرف منابع ملی کنند، برخورد خواهد شد.
آتش سوزی جنگل های اطراف روستای سیف که روز چهارشنبه به همراه سه روستای دیگر در آن نزدیکی صورت گرفته بود تا به روز شنبه چند بار خاموش و مجددا سر گرفته است.
از ساعات اولیه روز جمعه نیز بخشی از مراتع روستاهای ویله و دویسه در بخش دیگری از شهرستان مریوان دچار حریق شد که این آتش سوزی بعد از گذشت ۱۱ ساعت تلاش بی وقفه، در ساعات پایانی شب جمعه به طور کامل مهار شد. هنوز عامل یا عاملین این آتش سوزی شناسایی نشده اند.
از سوی دیگر مدیرکل منابع طبیعی استان کردستان میزان مساحتی که مراتع و جنگل های مریوان در چند روز اخیر دچار آتش سوزی شد را ۳۵۰ هکتار اعلام کرده که بیشتر آن مرتع بوده است.
به گفته پیمان باباپیری از ابتدای امسال تا کنون ۱۲۰ مورد آتش سوزی در سطح استان کردستان صورت گرفته است.
مریوان در ۱۳۰ کیلومتری غرب سنندج واقع شده است.
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد