غذای داغ را فوت نکنید

هوای دهان مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است

فوت کردن عادتی است که بسیاری از افراد در هنگام نوشیدن نوشیدنی های داغ و بویژه زمانی که گرسنه هستند ویا عجله دارند انجام می دهند. این عمل گاه باعث انتقال بیماری به سایرین و نیز پخش بوی بد دهان در هوا می شود.

تحقیقات پزشکی حاکی از آن است که هوای دهان مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است؛ انسان برای بقا به اکسیژن نیاز دارد وبدن او پس از دریافت اکسیژن، آن رادر هنگام بازدم به دی اکسید کربن تبدیل می کند.

دمیدن بر خوراکی های داغ، باعث ترکیب شدن دی اکسید کربن با غذا و به وجود آمدن ماده ای مضربرای بدن می شود که ترکیب اش با خون موجب پدیدآمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه وایجاد سنگ کلیه شده و برروی باروری مردان نیز تأثیر سوء می گذارد.

با عمل فوت کردن برغذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می شوند؛ از لحاظ بهداشتی نیز برخی ویروس ها که از طریق تنفس باید دفع شوند با این عمل، دوباره به بدن باز می گردند. در صورت بازگشت گاز دی اکسیدکربن خارج شده از بدن به وسیله دمیدن بر خوراکی ها، اسید مضر در بدن تولید می شود. با عمل دمیدن بر غذا میکروب ها و بخارات دهان به غذا منتقل شده و از آنجایی که مخاط دهان غنی از میکروب بوده و انتقال آن به انسان، فرد را بیمار می کند.

منبع : پیک توانا

شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

صفحه اینستاگرام بارانی نیوز
  • نظرات کاربران

    پاسخی بگذارید

    تبلیغات خرید بک لینک با کیفیت فقط 30 هزار تومان
    عدالت خبر
    خانه به دوش
    کشاورزی
    ** وبسایت حقوقی عدالت
    ** مشاوره تحصیلی آنلاین ** مشاوره درسی ** خرید هارد سرور اچ پی HP ** خرید آنلاین کتاب های Cambridge IELTS ** اجاره خودرو ** Chiropractor ** خرید هارد سرور اچپی HP ** خرید سرور استوک اچپی ** اجاره خودرو ** 오피스타 ** خرید سرور اچپی ** 오피스타 ** سند اجاره ای برای زندانی ** Bahiscasino ** ساک دستی متقال ** ปั้มไลค์ ** سرور HP
    *******