- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : بیجار, کردستان, ویژه
- تاریخ انتشار : ۸ تیر ۱۴۰۲, ۱۹:۲۷:۲۵
فرش آهنین بیجار ثبت جهانی شد
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان گفت: فرش آهنین بیجار پس از مدت ها پیگیری و تلاش و با حمایت «استاندار کردستان» ، ثبت جهانی شد.
به گزارش بارانی خبر، حمیدرضا امانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با پیگیریهای شرکت شهرکهای صنعتی و خوشه فرش دستباف و با حمایت های ویژه استاندار کردستان ، برند فرش آهنین بیجار ثبت جهانی شد.
وی با اشاره به اینکه کردستان دارای ۲ برند فرش دستباف با نام های آهنین بیجار و تک پود سنندج است، اضافه کرد: با تشکیل خوشه صنعتی فرش در استان از سه سال گذشته تاکنون به طور ویژه امورات مربوط به ثبت جهانی این ۲ برند در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان با بیان اینکه مستندات لازم مربوط به برندهای فرش دستباف استان تهیه و به مرکز ملی فرش ایران و سپس سازمان جهانی ارسال شد، بیان کرد: فعلا فرش بیجار ثبت جهانی شده است و بی شک در آینده ای نزدیک هم فرش یک پود سنندج هم ثبت جهانی خواهد شد.
امانی به مزایای ثبت جهانی فرش اشاره کرد و گفت: مهمترین مزیت آن رونق بازار فروش و صادرات این محصول ارزشمند در سطح جهانی است.
وی با اشاره به اینکه ثبت جهانی فرش بیجار از دستاوردهای خوشه صنعتی فرش استان است، اظهار کرد: شرکت شهرک های صنعتی استان متولی این خوشه است و با تلاش های انجام شده شاهد تحول در حوزه فرش دستباف استان خواهیم بود.
از اوایل دهه ۹۰ وعده ثبت جهانی فرش بیجار توسط مسئولان کشوری و استانی داده شده بود که عاقبت بعد از گذشت این همه سال به همت خوشه صنعتی فرش دستباف کردستان این مهم تحقق یافت.
در حال حاضر در کردستان ۹۰ هزار بافنده فرش به صورت غیررسمی و ۵۰ هزار به صورت رسمی فعالیت دارند و سالانه هم ۱۸۰ هزار متر مربع فرش دستباف در این استان تولید می شود.
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد
اخبار مرتبط
- شرکتهای کارور ابزار کلیدی بهینهسازی مصرف گاز هستند
- درمان هدفمند سرطان کبد با روش TACE در سنندج با موفقیت انجام شد
- علیرضا شهسواری در رأس اداره کل امور مجلس و لوایح بنیاد شهید قرار گرفت
- کاهش ۵ درصدی ترددهای بیناستانی در کردستان / ثبت رکورد بیشترین و کمترین ترافیک جادهای در دو محور استان
- تأکید بر توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی در دیواندره؛ صندوقهای خرد، راهکاری فراتر از تأمین مالی


