- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : در حاشیه
- تاریخ انتشار : 30 مرداد 1394, 14:41:40
نشست دوباره پنج حزب اصلی اقلیم کردستان در خصوص مسئله منصب ریاست اقلیم
هدف از این نشست تداوم گفتگوهایی است که از روز سه شنبه ۱۸ اوت در مورد بررسی مسئله منصب ریاست اقلیم کردستان آغاز شده است و احزاب برای رسیدن به توافقی جامع در این مورد تلاش می کنند و همچنین طرح پارتی برای حل این مسئله مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
از سویی دیگر در حالی که NRT خبر داد برخلاف نشست مشترک روز سه شنبه و نشست بامداد چهارشنبه نمایندگان سازمان ملل، آمریکا و بریتانیا در این نشست حضور ندارند، پایگاه خبری شارپرس با اشاره به برگزاری نشستی دیگر در ساعات آتی امروز، اعلام کرد که این نشست ها تحت نظارت آمریکا انجام می شود.
همچنین فواد حسین رئیس دیوان ریاست اقلیم کردستان در این نشست حضور دارد.
احزاب سیاسی اقلیم با توجه به پایان مدت ریاست مسعود بارزانی رهبر پارتی بر اقلیم گفتگوهای فشرده ای را از روز سه شنبه به منظور رسیدن به توافق و تصمیم گیری در خصوص منصب ریاست اقلیم آغاز کرده اند و این در حالی است که گفتگوهای چند ماه گذشته آنان نتیجه ای را در بر نداشته است.
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد