- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : خبر, سلامت
- تاریخ انتشار : 20 بهمن 1392, 21:32:27
وزیر بهداشت چشمان “شوخان” را جراحی میکنـد
وکیل ˈ شوخان براخاسیˈ دختر خردسال کُرد گفت: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی جراحی چشمان این کودک شش ساله را در بیمارستانی در تهران انجام می دهد.
بارانی نیوز:حسین احمدی نیاز ˈ عصر یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: رییس روابط عمومی و مشاور وزیر بهداشت در تماسی تلفنی اعلام کرد که دکتر ˈ حسن قاضی زاده هاشمیˈ وزیر بهداشت خود مسئولیت عمل جراحی شوخان را برعهده می گیرد.
احمدی نیاز بیان کرد: براساس اظهار نظر پزشکان روند درمانی شوخان پنج سال طول می کشد.
شوخان براخاسی که هم اکنون شش ساله است دوسال پیش براثر سرماخوردگی به بیمارستان امام خمینی(ره) دیواندره در استان کردستان مراجعه کرد که با تزریق آمپول پنی سیلین از هر دو چشم نابینا شد.
چشمان این دختر خردسال دوبار در بیمارستان فارابی تهران پیوند قرنیه شد اما متاسفانه هنوز قادر به دیدن نیست.
آفتاب
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد
ایشالا هر چه زودتر بهبودی خودش را به دست بیاورد همانطور که در سایتها و خبرگزاری های مختلف هم نطرات مختلف مطرح شده بیماری ایشان استیون جانسون بوده و اینجانب به عنوان یک پزشک مدارک نامبرده را دیده ام که این عوارض ارتباطی با تزریق هیچ آمپولی ندارد