- کد خبر: 6184
- خبرنگار: بارانی نیوز
- گروه خبری : خبر
- تاریخ انتشار : 19 دی 1394, 20:26:09
فعالیت فعالان سیاسی در فضای مجازی به دور از تخریب باشد
به گزارش بارانی خبر، فرماندار شهرستان دیواندره در نشست با فعالان سیاسی شهرستان دیواندره اظهار کرد: هدف همه ما مشارکت حداکثری در انتخابات است و بستر و زمینه این مشارکت باید فراهم شود.
بهرام فاتحی ادامه داد: نفس انتخابات، گذشته از اقدامات مردم سالارانه به نوعی موجب ایجاد شور و نشاط در جامعه می شود و این فضا از چند ماه قبل از انتخابات در جامعه ایجاد می شود.
وی به انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: رأی ۷۰ درصدی مردم کردستان به آقای روحانی نشان از تفکر سیاسی مردم کردستان و جای افتخار است.
فاتحی تصریح کرد: فعالان سیاسی از نظر وجه اجتماعی از جایگاه مناسبی برخوردارند و نشان داده اند که بر افکار عمومی تاثیرگذار هستند.
فرماندار دیواندره اضافه کرد: علاقمند به حضور دیگر فعالان سیاسی شهرستان در این جلسه بودم ولی متاسفانه با توجه به دعوت قبلی در این جلسه حضور نیافتند.
بهرام فاتحی بر حضور همه فعالان سیاسی برای انتخاباتی پرشور تاکید کرد و افزود: همه ما باید برای برگزاری انتخاباتی پرشور با حضور حداکثری تلاش کنیم و یکی از ویژگیهای فعالان سیاسی این است که در انتخابات از خود هزینه نموده اند.
وی بیان کرد: روند پیشرفت نظام انتخاباتی کشور به گونه ای است که از وضعیت انتخابات فرمایشی در رژیم طاغوت به نظام انتخاباتی مبتنی بر حق الناس رسیده است.
فاتحی بر لزوم مراقبت در فضاهای مجازی تاکید کرد: باید فعالیت در فضاهای مجازی به دور از تخریب باشد و فضاهای مجازی زمینه ای برای تشریح وظایف نماینده ها و برگزاری انتخاباتی پرشور با مشارکت حداکثری مردم تبدیل شود.
انتهای پیام/۹۲۰۰۱
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد
اخبار مرتبط
- تصادف مرگبار در جاده دلبران؛ ۴ کشته و ۲ زخمی در برخورد دو خودرو
- ارتقای ایمنی جادههای سقز با خطکشی ۱۱۰ کیلومتر و لکهگیری آسفالت
- عروسی پیرشالیار؛ از دفزنی و شعرخوانی تا ذکر و سماع دراویش
- علی اکبر ورمقانی به عنوان معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی استاندار کردستان منصوب شد
- تجلیل از سالها فعالیت “میرزای ههورامی” نویسنده پیشکسوت کردستانی