- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : شهر زرینه
- تاریخ انتشار : 1 اردیبهشت 1394, 18:28:08
دومین ایستگاه بادسنجی در زرینه اوباتو نصب شد
رییس گروه مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق کردستان گفت: به منظور اجرای مطالعات و پتانسیل سنجی دقیق تر و کامل تر میزان سنجش باد در منطقه زرینه اوباتو از توابع شهرستان دیواندره، دومین ایستگاه باد سنجی در این منطقه نصب شد.
فرید مظهری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ارتفاع این ایستگاه ۸۱ متر است که با همکاری دفتر مطالعات باد و امواج سازمان انرژی های نو ایران و پس از آنالیز و مکان یابی منطقه به همراه تجهیزات و سنسورهای میزان وزش باد توسط کارشناس اعزامی آن سازمان نصب شده است.
وی با بیان اینکه این ایستگاه هم اکنون در حال ثبت اطلاعات مربوط به وضعیت آب و هوا و سرعت و میزان وزش باد است گفت: دکل ۸۱ متری قبلی که نصب شده بود پایین کشیده شد و اطلاعات ثبت شده آن جهت پردازش به سازمان انرژی های نو انتقال یافت تا پس از بررسی های لازم اقدام به نصب نیروگاه در منطقه مذکور شود.
او اظهار کرد: کردستان ظرفیت مناسبی در زمینه استفاده از انرژی های نو دارد و در جریان سفر مدیر عامل سازمان انرژی های نو به استان این موضوع مورد تایید قرار گرفت و قرار شد در نقاط دیگری از استان نیز از جمله کوه آبیدر توربین های بادی نصب شود.
مظهری افزود: در چند سال اخیر اقدامات خوبی در جهت استفاده از انرژی خورشیدی در استان انجام شده که از آن جمله می توان به تجهیز ۱۵ مدرسه استان به انرژی خورشیدی و تجهیز ساختمان های شرکت توزیع در سنندج به نیروگاه های برق خورشیدی اشاره کرد.
رییس گروه مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق کردستان اظهار امیدواری کرد: این اقدام از سوی سایر ادارات و سازمان های استان مورد توجه قرار گیرد و در آینده شاهد توسعه بیشتر انرژی های نو در استان باشیم.
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد