کم‌آبی در یک‌قدمی شهروندان دیواندره‌ای

ولایتی-_-آب-و-فاضلاب-شهری
رئیس اداره آب و فاضلاب شهری دیواندره گفت : اگر شهروندان به‌طور صحیح از آب آشامیدنی استفاده نکنند در فصل تابستان به مشکل بر می‌خوریم.
 

به گزارش بارانی خبر، عباس ولایتی اظهار کرد: متأسفانه در شهر دیواندره شاهد عدم رعایت صحیح مصرف آب آشامیدنی توسط شهروندان هستیم که در آینده ما را در توزیع آب با مشکل مواجه خواهد کرد.
وی ادامه داد: در فصل تابستان مردم اقدام به شستن فرش با آب آشامیدنی می‌نمایند و از این آب برای آبیاری باغچه و شستن خودرو نیز استفاده می‌کنند.
ولایتی افزود: در شهر دیواندره و شهر زرینه حدود ۹ هزار مشترک داریم که از آب شرب سالم استفاده می‌کنند. اگر این الگوی نامناسب ادامه یابد با مشترکین متخلف برخورد قانونی خواهد شد و امتیاز آن‌ها قطع می‌شود.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهری دیواندره بیان کرد: مردم با این ذهنیت که در سال جاری بارندگی‌ها افزایش داشته است دارند به‌صورت نامتعارف از آب استفاده می‌نمایند. پلیس آب دیواندره در سطح شهر گشت زنی خواهد کرد و با افراد متخلف برخورد می‌شود.وی در پایان گفت: از مردم درخواست می‌نمایم به‌صورت صحیح از آب آشامیدنی استفاده نمایند.
انتهای پیام/۹۲۰۰۱

شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

صفحه اینستاگرام بارانی نیوز
  • برچسب‌ها : ,
  • نظرات کاربران

    پاسخی بگذارید

    تبلیغات خرید بک لینک با کیفیت فقط 30 هزار تومان
    عدالت خبر
    خانه به دوش
    کشاورزی
    ** وبسایت حقوقی عدالت نامه
    ** residential proxies
    ** خبر فوری
    ** نظام اداره الاکادیمیات الریاضیه
    *******