• بارانی خبر
  • خبرنگار:
  • گروه خبری : خبر
  • تاریخ انتشار : ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸, ۱۸:۰۲:۵۴

استاندار کردستان: شهرداران و شوراها به رسالت واقعی خود عمل کنند

استاندار کردستان با بیان اینکه شهرداران و شوراها به رسالت واقعی خود که خدمت به مردم است، عمل کنند، گفت: وجود اختلاف میان این دو بخش در بعضی شهرها موجب چند اختلال در انجام وظایف شده و مانع خدمت رسانی به مردم است.

به گزارش بارانی خبر، بهمن مرادنیا در دیدار صمیمانه با روسای شورای شهرستان‌ها و اعضای شورای اسلامی این استان اظهار داشت: با توجه به وجود محدودیت های مالی و شرایط دشوار کشور حل آنی مشکلات امکانپذیر نیست و باید سعی کنیم با امکانات موجود و مدیریت صحیح بر چالش ها موفق شویم.
وی با بیان اینکه اعلام عدم توجه به شوراها از جانب بعضی اشخاص دور از انصاف است، افزود: ممکن است بعضی کم توجهی ها از جانب برخی مدیران صورت گرفته باشد اما این مساله را نباید به همه مجموعه دولت تعمیم داد.
مرادنیا با انتقاد و ابراز گله مندی از بعضی شوراهای اسلامی شهرها اضافه کرد: در برخی شهرها شورا و شهرداری ها با هم تفاهم ندارند و این مسائله باعث می شود از رسالت واقعی خود که خدمت به مردم است، باز بمانند.
استاندار کردستان وجود برخی از مشکلات را مربوط به ضعف شوراها و شهرداری اعلام کرد و گفت: بارها بر وجود ایجاد اتاق شیشە ای در شهرداری ها و پرهیز از استخدام های غیر لازم تاکید شده اما گاهی شاهد بکارگیری های نیرو در برخی شهرداری ها بودە ایم.
وی یادآور شد: شهرداری ها نباید همە چیز را بە دولت تحمیل کنند و شوراها نیز اگر شهرداری را در اجرای وظایف خود ناتوان می دانند او را عزل کنند.
استاندار کردستان بر ضرورت بە روز بودن شهرداری ها و اعضای شوراها تاکید کرد و افزود: برگزاری دورە های آموزشی برای شهرداران و شوراها امری لازم است.

شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

صفحه اینستاگرام بارانی نیوز
  • نظرات کاربران

    پاسخی بگذارید

    تبلیغات خرید بک لینک با کیفیت فقط 30 هزار تومان
    عدالت خبر
    خانه به دوش
    کشاورزی
    ** وبسایت حقوقی عدالت نامه
    ** residential proxies
    ** خبر فوری
    ** نظام اداره الاکادیمیات الریاضیه
    *******