- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : اقتصادی, بانه, کردستان
- تاریخ انتشار : ۲ مرداد ۱۴۰۲, ۱۰:۴۴:۳۴
تحقق وعده آبرسانی به شهر بانه/ ایستگاه پمپاژ دائم بوئین شهر بانه با ظرفیت ۵۵۰ لیتر در ثانیه به بهرهبرداری میرسد
مدیر عامل شرکت آب منطقهای کردستان: طرح آبرسانی بانه از محل سد عباسآباد و حوضچه پایاب سد شروع شده و با بیش از ۲۲ کیلومتر لوله فولادی سایز ۷۰۰ و ۴۰۰ میلیمتر به تصفیه خانه شماره یک و تصفیه خانه موقت بانه، رسید.
به گزارش بارانی خبر، مدیر عامل این شرکت ضمن اشاره به اهداف این طرح، افزود: تأمین، انتقال و تصفیه آب شرب شهر بانه و مراکز تحت پوشش من جمله شهرهای کانیسور، آرمرده، بوئین و نیز تأمین نیاز آبی صنایع و کارگاههای اطراف تا افق طرح، یعنی سال ۱۴۱۵ شمسی از سد عباسآباد و با در نظر گرفتن کلیه پارامترهای طراحی و منطبق با استانداردهای صنعت آب کشور مورد بررسی قرار گرفته است.
مهندس آرش آریانژاد به عمده اقدامات جهادی این طرحها نیز اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به تنش آبی سال ۱۴۰۰ با پیگیری استاندار و طی بازدید مقام عالی وزارت نیرو از سد و سامانه انتقال عباسآباد و دستور اکید دکتر محرابیان، در کوتاهترین زمان ممکن اعتباری معادل ۱۲۲۵ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ جهت اتمام خطوط انتقال و احداث ایستگاه پمپاژ اضطراری و ایستگاه پمپاژ دائم بوئین تخصیص داده شد که در این راستا، قطعه سوم به طول ۶٫۵ کیلومتر در پایان شهریور ماه ۱۴۰۰ با کاری جهادی ظرف مدت ۴۰ روز رفع نقص و تکمیل گردید، ایستگاه پمپاژ اضطراری در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ با تلاش شبانه روزی در مدار بهرهبرداری قرار گرفت و قطعه دوم نیز به طول ۵٫۱ کیلومتر علی رغم شرایط سخت زمستان با کار جهادی دیگری ظرف مدت ۳ ماه قابل بهرهبرداری شد.
وی همچنین اشاره نمود: ایستگاه پمپاژ دائم بوئین شهر بانه با ظرفیت ۵۵۰ لیتر در ثانیه و مخزن ۲۰۰۰ مترمکعبی با هدف انتقال آب سد عباس آباد به تصفیه خانه شماره ۲ و ۱ این شهرستان با ارزشی بالغ بر ۱۰۵ میلیارد تومان در سال جاری به بهره برداری می رسد و مشکل انتقال آب درازمدت شهر بانه بطور کامل مرتفع مینماید.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای کردستان، خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی احداث تصفیه خانه شماره ۲ آب شرب شهر بانه نیز از تابستان سال ۱۴۰۱ آغاز و برای به بهره برداری رساندن آن اعتباری معادل ۶۰۰ میلیارد تومان نیاز است.
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد
اخبار مرتبط
- شرکتهای کارور ابزار کلیدی بهینهسازی مصرف گاز هستند
- درمان هدفمند سرطان کبد با روش TACE در سنندج با موفقیت انجام شد
- علیرضا شهسواری در رأس اداره کل امور مجلس و لوایح بنیاد شهید قرار گرفت
- کاهش ۵ درصدی ترددهای بیناستانی در کردستان / ثبت رکورد بیشترین و کمترین ترافیک جادهای در دو محور استان
- تأکید بر توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی در دیواندره؛ صندوقهای خرد، راهکاری فراتر از تأمین مالی


