۱۱۵ دانش‌آموز پایه دهم دیواندره کتب درسی را دریافت نکرده‌اند

۱۱۵ دانش‌آموز پایه دهم رشته علوم انسانی دبیرستلن رازی شهر دیواندره هنوز کتاب درسی خودرا دریافت نکرده‌اند.

مدیر آموزش و پروش دیواندره عصر دوشنبه در گفت و گو با بارانی خبر با اشاره کتاب درسی ب دانش آموزان پایه دهم دبیرستان رازی این شهرستان هنوز به دستشان نرسیده اظهار داشت: با پیگیری های انجام گرفته در روزهای گذشته امروز تعداد زیادی از کتب درسی تحویل اداره کل آموزش وپرورش استان شده و به زودی در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

ناصح عبدی گفت: دلیل کمبود کتب درسی دیر ثبت نام کردن دانش آموزان در سامانه  طراحی شده از سوی آموزش و پروش بوده که نه تنها در شهرستان دیواندره  بلکه در سایر شهرستان‌های دیگر هم این مشکل وجوداشته است.

وی افزود: تعداد اندکی دیگر از کتاب‌های بجا مانده از سایر رشته های دیگر با پیگیری‌های انجام شده از اداره کل در چند روز آینده تامین می‌شود.

مدیر آموزش وپرورش دیواندره گفت: برنامه ریزی برای  برگزاری کلاس های جبرانی برای این دانش‌آموزان در دستور کار قرار گرفته و تلاش می‌شود که تدریس های عقب افتاده آنان جبران شود.

شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

صفحه اینستاگرام بارانی نیوز
  • نظرات کاربران

    پاسخی بگذارید

    تبلیغات خرید بک لینک با کیفیت فقط 30 هزار تومان
    عدالت خبر
    خانه به دوش
    کشاورزی
    ** وبسایت حقوقی عدالت نامه
    ** residential proxies
    ** خبر فوری
    ** نظام اداره الاکادیمیات الریاضیه
    *******