- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : اجتماعی, خبر
- تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۲, ۱۵:۱۲:۱۰
شبکه ارتباطات یکی از زیربناهای توسعه جامعه است
هنوز در بعضی از روستاهای شهرستان هیچ نوع خدمات ارتباطی وجود ندارد
به گزارش بارانی نیوزفرماندار دیواندره گفت: امروزه ارتباطات یکی از زیربناهای اصلی توسعه در جامعه محسوب می شود و در این راستا شرکت مخابرات باید نارسایی های موجود در این حوزه را شناسایی و برطرف کند.
سعدی نقشبندی در جلسه با مدیر عامل شرکت مخابرات استان کردستان گفت: در بعضی از مسیرهای شهرستان به دلایلی کابل فیبر نوری قطع می شود و مشکلاتی را در این مسیرها بوجود می آورد که نیاز است با برنامه ریزی و ایجاد تمهیدات لازم از این موارد جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه هنوز در بعضی از روستاهای شهرستان هیچ نوع خدمات ارتباطی وجود ندارد، افزود: شرکت مخابرات شرایط روستاهایی که فاقد خدمات ارتباطی هستند را بررسی و با اولویت بندی نسبت به ارائه خدمات در این روستاها اقدام نماید.
وی در ادامه ارتقای شبکه تلفن همراه روستایی را خواستار شد و افزود: روستاهایی که از شبکه همراه روستایی استفاده می کنند متاسفانه از خدمات اینترنت و فاکس بی بهره هستند و این موضوع در برخی از نقاط بخصوص مرکز بخش سارال در مشکلاتی را نیز به وجود آورده است.
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد
اخبار مرتبط
- علیرضا شهسواری در رأس اداره کل امور مجلس و لوایح بنیاد شهید قرار گرفت
- تأکید بر توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی در دیواندره؛ صندوقهای خرد، راهکاری فراتر از تأمین مالی
- آغاز طرح گسترده پایش و سرشماری سمندر آتشین در زیستگاههای سروآباد
- ۱۵ هزار نفر در مدارس غیردولتی کردستان مشغول به کار هستند
- رهاسازی حدود ۱۳۰۰ قطعه پرنده و پستاندار در کردستان در سال ۱۴۰۴

