فرماندار سقز: سهم شهرستان از تولیدات گلخانه ای ناچیز است

فرماندار ویژه سقز در جلسه ستاد گلخانه ای با اشاره به زمانبر شدن احداث گلخانه ۹۰ هکتاری «چاغرلو»، افزود: موانع اجرای این طرح پیشران کشاورزی، بایستی برطرف شود.
گلخانه در سقز

جعفر توان، تخصیص اعتبارات و آب مناسب، نیروی انسانی و سرمایه گذار برای راه اندازی گلخانه های بزرگ را، ظرفیتی مناسب در این شهرستان، برشمرد.
وی با اشاره به درخواستهای متقاضیان برای راه اندازی گلخانه های کوچک مقیاس، از جهاد کشاورزی و منابع طبیعی خواست، زمینهای طرحهای قبلی که سرمایه گذاران نتوانسته اند آنرا راه اندازی کنند، شناسایی و به افراد جدید دارای اهلیت واگذار شود.
وی از ادارات خواست تا درخواستهای سرمایه گذاران در سریعترین زمان پاسخ داده شود.
مدیر عامل شرکت شهرک های کشاورزی کردستان: آماده سازی زمین و تامین زیرساختهای مجتمع گلخانه ای توسط شرکت انجام و سپس به سرمایه گذاران واگذار می شود.
صلاح کریمی، فلسفه تاسیس شرکت را تسهیل و تسریع در امر سرمایه گذاری برشمرد و گفت: ۱۰ مجتمع گلخانه ای در استان کردستان، احداث می شود.

شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

صفحه اینستاگرام بارانی نیوز
  • نظرات کاربران

    پاسخی بگذارید

    تبلیغات خرید بک لینک با کیفیت فقط 30 هزار تومان
    عدالت خبر
    خانه به دوش
    کشاورزی
    ** وبسایت حقوقی عدالت نامه
    ** residential proxies
    ** خبر فوری
    ** نظام اداره الاکادیمیات الریاضیه
    *******