- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : اجتماعی
- تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳, ۰۰:۴۹:۴۹
برگزاری همایش ترویجی توانمندی های زنان روستایی در روستای گاوشله
همایش ترویجی توانمندیهای زنان روستایی با حضور فرماندار دیواندره، مهندس علوی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، دوستی نژاد نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی کردستان، بنی هاشمی مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیرکل امور بانوان و خانواده کشور، آژیر مشاور استاندار و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان و جمعی از مسئولین و اقشار مختلف مردم در روستای گاوشله برگزار شد.
مدیر کل امور بانوان استانداری در این همایش گفت انقلاب اسلامی در ایران هویت جدیدی به زن داد و توانست هویت زن ایرانی و مسلمان خلق کند
لیلا آژیر بیان کرد جامعه امروز نیازمند زنان توانمند در تمام عرصه ها است.زنان ما توانمند هستند و باید این توانمندی ها را ارتقا داد ارتقای توانمندی زنان ارتقای تمام بشریت است .
مشاور استاندار کردستان در امور بانوان بیان کرد هرجا حرکت خود جوشی در میان مردم انجام میگیرد در آنجا ما بیشتر موفق هستیم. از اینکه شاهد فعالیت زنان روستایی هستم بسیار خوشحالم و خوشحالتر از اینکه مسئولان شما را می بینند و به نیازهای شما توجه دارند .
وی با اشاره به اهمیت برنامه های آموزشی گفت با ارائه آموزشهای بیشتر در سطح تمام روستا ها متناسب با نیاز های زنان منطقه باید با گامهای بلندی این حرکت را در سایر نقاط استان هم شاهد باشیم.
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد
اخبار مرتبط
- بازگرداندن کیف حاوی طلا و وجه نقد به ارزش ۲۰ میلیارد ریال توسط مأمور پلیس دیواندره
- کشف ۴۸۵ کیلوگرم مواد مخدر در طرح چهارروزه پلیس کردستان
- فرماندار دیواندره: اجلاسیه ۲۶۸ شهید، روایت ماندگار ایثار مردم دیواندره برای نسل جوان است
- آزاده کرمی در سمت مدیر منابع آب دیواندره منصوب شد
- حکم قصاص قاتل غزاله حدودی در سنندج صادر شد| پرونده در انتظار رأی دیوان عالی کشور












