- بارانی خبر
- خبرنگار: هیوا محمدپور
- گروه خبری : اقتصادی
- تاریخ انتشار : ۴ شهریور ۱۳۹۴, ۱۲:۳۵:۱۵
افتتاح ۱۱ پروژه در سومین روز هفته دولت
به گزارش بارانی نیوز، در سومین روز از هفته مبارک دولت یازده پروژه با حضور فرماندار و جمعی از مسئولین دیواندره در روستاهای شهرستان افتتاح شد.
افتتاح اصلاح شبکه برق و برق رسانی به نقاط مختلف شهری و روستایی در قالب ۱۱ پروژه
به مناسبت هفته دولت، با حضور فرماندار دیواندره و جمعی از مسئولین شهرستان یازده پروژه برق رسانی شهرستان دیواندره با اعتبار ۱۴ میلیاردو دویست و شصت و پنج میلیون ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان به طور همزمان افتتاح شد.
افتتاح طرح هادی روستای کرفتو
پروژه طرح هادی روستای کرفتو از توابع بخش کرفتو با حضور فرماندار شهرستان دیواندره و مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افتتاح شد. اعتبار هزینه شده برای اجرای طرح هادی روستای کرفتو مبلغ ۳ میلیاردو پانصد میلیون ریال است.
در حاشیه این مراسم سه هزار و دویست امین واحد مقاوم سازی شده افتتاح و شش هزار و هشتصدمین جلد سند روستایی شهرستان دیواندره تحویل مالک گردید.
شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد
اخبار مرتبط
- تردد ۳.۲ میلیون وسیله نقلیه در محورهای مواصلاتی استان کردستان
- بازگرداندن کیف حاوی طلا و وجه نقد به ارزش ۲۰ میلیارد ریال توسط مأمور پلیس دیواندره
- ۴ طرح صنعتی کردستان با سرمایهگذاری ۱۹۳۰ میلیارد ریالی آماده بهرهبرداری شد
- چند طرح آموزشی، عمرانی، خدماتی و زیرساختی در سه روز اول هفته دولت در دیواندره به بهرهبرداری رسید
- خرید تضمینی کلزا در کردستان از مرز یک هزار و ۳۰۰ تن گذشت










