شرکت مخابرات آمادگی تامین اینترنت ۳۰۰ روستای استان را دارد

مدیر عامل شرکت مخابرات کردستان – آزاد حکمت

به گزارش بارانی نیوز مدیرعامل شرکت مخابرات استان کردستان گفت: این شرکت با ارتقای پهنای باند اینترنت آمادگی لازم جهت تامین اینترنت سیصد روستای استان را دارد.

آزاد حکمت در دیدار با فرماندار شهرستان دیواندره گفت: با توجه به جمعیت بالای روستایی به نسبت شهری در شهرستان، مسئولان استانی باید در راستای حفظ آن و جلوگیری از مهاجرت به شهرها امکانات رفاهی روستاییان را فراهم نمایند.

وی افزود: در حال حاضر ۷۰ کیلومتر کابل خاکی در استان انجام شده و به تدریج کل کابلهای فیبر نوری استان به کابل خاکی تبدیل خواهند شد.

وی همچنین از تقویت شبکه تلفن همراه روستایی خبر داد و خاطر نشان کرد: هماهنگی های لازم با شرکت مربوطه صورت گرفته است و در آینده نزدیک روستاهایی که از این شبکه استفاده می کنند از خدمات اینترنت و فاکس نیز بهره مند می شوند.

وی در ادامه افزود: روستاهایی که تحت پوشش شبکه ارتباطات نیستند در صورت معرفی به شرکت مخابرات در کوتاهترین زمان تحت پوشش قرار  خواهند گرفت و اینترنت پرسرعت نیز به روستاهای پرجمعیت واگذار خواهد شد.

شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

صفحه اینستاگرام بارانی نیوز
  • برچسب‌ها :
  • نظرات کاربران

    یک دیدگاه برای “شرکت مخابرات آمادگی تامین اینترنت ۳۰۰ روستای استان را دارد”

    1. له شاری زرینه محمد محمدزاده گفت:

      سپاس له و خوشه ویستانی دلسوز و بومی شارستان و استانی کردستان .
      دستت خوش به کاک آزاد حمکت هر سه ر کوتو بیت هیوا دارم به دلسوزی جنابتان و فرمانداری خوشه ویستی شارستانی دیواندره ؛ آوای کانی شارستان و استان که له خطی تلفن و اینترنت محرومن بتوانن دسترسی پیدا بکن .

    پاسخی بگذارید

    تبلیغات خرید بک لینک با کیفیت فقط 30 هزار تومان
    عدالت خبر
    خانه به دوش
    کشاورزی
    ** وبسایت حقوقی عدالت
    ** سرور HP
    *******