دعوت مهران شهبازی به اردوی تیم ملی بدمینتون

با اعلام فدراسیون بدمینتون جمهوری اسلامی ایران قهرمان دیواندره ایی به اردوی تیم ملی امید کشور فراخوانده شد.

 

به گزارش بارانی نیوز  اردوی آمادگی نفرات منتخب تیم ملی امید بدمینتون کشورمان در بخش آقایان در روزهای بیست و پنجم تا سی و یکم مرداد ماه جاری در محل کمپ فدراسیون برپا می شود.

 

مهران شهبازی بدمینتون باز کردستانی اهل شهرستان دیواندره همراه با ۷ ورزشکار از استان های کشور از سوی مربی تیم ملی به این اردو دعوت شد.

 

این ورزشکار دیواندره ایی در خرداد ماه سال جاری در مسابقات بین المللی بدمینتون کنیا که با حضور ۱۳ تیم خارجی برگزار شد توانست در بخش دو نفره مقام دوم را به خود اختصاص دهد.

 

نفرات حاضر در این اردوی تیم ملی امید کشور زیر نظر مرتضی ولی دروی مربی تیم امید بدمینتون کشورمان به تمرین خواهند پرداخت.

 

گفتنی است برپایی این مرحله از اردو به منظور ارزیابی و آمادگی بدمینتون بازان دعوت شده جهت مسابقات آتی است.

شما هم نظر خود را در مورد این مطلب در قسمت نظرات بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

صفحه اینستاگرام بارانی نیوز
  • نظرات کاربران

    یک دیدگاه برای “دعوت مهران شهبازی به اردوی تیم ملی بدمینتون”

    1. روژین گفت:

      آفرین

    پاسخی بگذارید

    تبلیغات خرید بک لینک با کیفیت فقط 30 هزار تومان
    عدالت خبر
    خانه به دوش
    کشاورزی
    ** وبسایت حقوقی عدالت نامه
    ** residential proxies
    ** خبر فوری
    ** نظام اداره الاکادیمیات الریاضیه
    *******